Laster Arrangementer

Jørgen Dahl Moe

Han vant The Voice i fjor – nå turnerer han med egen musikk – spiller på USF Verftet i november

Fjorårets The Voice vinner Jørgen Dahl Moe imponerte uke etter uke på TV.

Dit har det vært en lang reise. Det hele startet i 2009 da han sjarmerte landet i senk da han med vant MGPjr med sin egenskrevne låt «Din egen vei». Med fantastisk stemmeprakt allerede som ung mann var det ingen tvil om hva Jørgen skulle bruke livet sitt til; det var musikken.

Årene gikk, og Jørgen jobbet lenge med musikken. Han har gitt ut noe på egenhånd, helt uten team for å lære hvordan ting funker. Så ble han gjenoppdaget som den nasjonalskatten han er da han trollbandt både dommere og publikum med sin tolkning av Bruce Springsteen sin legendariske «Dancing in the dark» på The Voice. Liveopptaket tok fullstendig av både på Youtube og Spotify, og peaket som #8 på Norge topp 50.

Våren 2023 har han fått vist frem sitt eget repertoar ved å slippe masse ny musikk, til stor begeistring for lytterne.

Med seg på turné tar han først og fremst med seg egen musikk. Både gamle, nye og låter ingen har hørt før. Men også noe fra The Voice, og hvem vet, kanskje finner han frem en gammel klassiker og putter den i ny drakt? I tillegg har han med seg sitt fantastiske band, dette blir en kveld du ikke vil gå glipp av! Stemmeprakt, tilstedeværelse, god stemning, fantastiske musikere og topp kveld er stikkord. Vi sees!