Laster Arrangementer

Jonis Josef – WOKE* The Corona Tour – FLYTTES TIL NY DATO

Showet den 21. januar kommer dessverre ikke til å skje på den datoen. Vi avventer melding fra arrangør om eventuell ny dato. Alle som har kjøpt billetter får e-post med informasjon.

—–

Opprinnelig dato 11. november måtte avlyses. Kjøpte billetter gjelder ny dato 21. januar. 2021. Alle som har kjøpt billetter får direkte beskjed på e-post. Om du ikke ønsker å bruke billettene dine kan du be om å få tilbakebetalt. Bruk denne lenken https://help.ticketmaster.no/hc/no/requests/new?ticket_form_id=360000715054
OBS: Frist for å be om refundering er 31. desember!

I sitt nye standup-show tar Jonis Josef for seg livet som en enkel gutt fra Skien, tabuer, selvhøytidelighet og andre problemer i dagens samfunn – slik han selv ser det.

Jonis Josef har gjennom sin korte tid i rampelyset vist seg som ett av Norges største humortalenter. Han fikk gjennombruddet sitt på Latter Live, og har deltatt i programmer som Nytt På Nytt, Lindmo og Trygdekontoret. Han kan ukentlig høres på P3-programmet Karakter, og i sin egen podcast Juicy.
Jonis er også skaperen av serien Kongen av Gulset som ble kronet med en Gullrute for årets nyskapning.

“- Vi må tørre å vitse om alt.” Det mener i hvert fall Jonis Josef. Enten du er enig eller uenig er du hjertelig velkommen på show – for Kongen av Gulset endelig er klar for den store scenen!

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert💚
USF Verftet arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt. For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos billettutsteder.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter i god tid før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg.