Laster Arrangementer

Jonas Alaska

Jonas Alaska og band på USF Verftet
– support: Casilian

Dørene åpner kl 19.00.
Konserstart kl. 20.00.
Scene: Sardinen USF.

Jonas Alaska er en av sin generasjons sterkeste låtskrivere her til lands, og vi er superglade for at han kommer til oss på turnéen sin denne høsten.

Da Jonas Alaska slapp sitt nyeste album «GIRL» i fjor, var det til unisont hakeslipp, og stormende jubel. Alle singlene ble listet på både NRK P3, NRK P1 og NRK P13. Det nye albumet hadde et lydbilde og en produksjon som var fjernt fra det publikum er vant til å høre fra Alaska, og fulgte opp det kritikerroste albumet «Roof Came Down» fra 2020, som var en organisk singer/ songwriter-plate.

Når Alaska nå tar med seg bandet ut på veien, er det altså med en rekke nye hits i bagasjen. Bandet er, som alltid, håndplukket blant landets alle beste musikere, og det er duket for en solid konsertopplevelse med rom for både latter, dans og kanskje en liten tåre i øyekroken.

CASILIAN
CASILIAN (tidligere Nations of the Soul) består av de norsk-franske brødrene Lucas og Mikael Roussel som valgte å bosette seg i Bergen, og som senere slo seg sammen med sitt siste bandmedlem, Liene Drubina. Sammen lager de stor musikk innenfor en sjanger med internasjonal appell og gjør seg unike med sin imponerende trestemte vokal. Musikken deres har blitt fremført for bransjen med strålende mottakelser, og managementet (The Tune Park) har allerede vært i dialog med flere utenlandske agenter. Nå har bandet signert med bookingbyrået Runway i Storbritannia. CASILIAN skal slippe ut ny EP etter sommer 2022. Det vil være tre release som vil foregå fra september til november 2022.