Laster Arrangementer

Isah

Isah spiller på USF Verftet 10. juni!

Isah har raskt blitt det nye store navnet på den skandinaviske R&B-scenen. På sin korte tid som artist har Isah blant annet vunnet prisen for årets låt på P3 Gull for hitsingelen «HALLO» med Dutty Dior. I tillegg til å gjeste Karpe på deres spektakulære Norge- og Europa-turne, ga Isah en av de mest omtalte opptredene under Kadetten 2019 og spilte fire utsolgte konserter på Parkteateret senere den høsten. Nå er han klar for en ny konsertrunde i Norge og vi gleder oss til å få besøk av ham på USF Verftet 10. juni!

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert.

USF Verftet arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt. For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert. Vi gjør det slik:

– Servering: Betal med kort, ha bankID klar for autentisering.
– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos billettutsteder.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter i god tid før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg.