Laster Arrangementer

Ina Wroldsen

Dette arrangementet har fått endret dato fra 16. desember 2017 til 28. april 2018. Samme spillested og tidspunkt.
Kjøpt billett til 16. desember er gyldig på ny konsertdato, og du trenger ikke foreta deg noe om ny dato passer.
Hvis du derimot er forhindret fra å kunne gå på konsert på ny dato, får du refundert billetten(e) din(e) til og med 16.02.2018.
Les mer om refundering her:
https://hjelp.ticketmaster.no/avlyst-flyttet-arrangement/
——–
Ina Wroldsen er en av Norges største sangere og låtskrivere. Hun har skrevet megahits for artister som Calvin Harris, Shakira, Britney Spears og Pussycat Dolls og synger på låter med flere hundre millioner strømninger.

Wroldsen startet sin karriere som artist men begynte raskt å skrive musikk for andre artister. Som låtskriver har hun hatt stor suksess og er i dag en av de mest ettertraktede på sitt felt. Hun har mottatt flere BMI/ASCAP priser for sitt arbeid og har også vært nominert til flere BRIT awards og Spellemannspriser.

Artister som Calvin Harris, Shakira, Jess Glynne, Clean Bandit, Sean Paul, Demi Lovato, Britney Spears, Anne Marie, The Pussycat Dolls, Shontelle, James Arthur, Leona Lewis, Little Mix, The Saturdays og One Direction har benyttet seg av hennes gedigne låtskrivertalent.

De siste årene har Ina også gjenopptatt sin karriere som artist. Sammen med islandske Arnthor Birgisson etablerte hun i 2012 elektropop-duoen Ask Embla og i 2013 ga de ut albumet Northern Lights. Dette ble kun utgitt i Norge, hvor det ble et av de mest streamede album det året.

Hun har siden det fortsatt sin karriere under eget navn og gitt ut Aliens (2014), Rebels (2015) og senest Lay it on me i april 2016. Sistnevnte ble utgitt som et samarbeide med den norske produsent-duoen Broiler og klatret raskt til nr 2 både på Spotify og VG-lista. I 2015 valgte Calvin Harris & The Diciples å gi ut Ina`s låt How Deep Is Your Love med hennes demovokal.

Dette ble en av de mest streamede/nedlastede/spilte sanger i verden dette året. I 2016 har hun vært vokalist på diverse verdenskjente DJ`s utgivelser, – inkludert Sigma og nå sist Martin Solveigs single PLACES. Tid: 20:00

Dørene åpner: 19:00 / showstart kl. 20:00