Laster Arrangementer

HUFF Presenterer: Snowpiercer

Se de gode filmene i Bergens minste kino på USF Verftet – Cinemateket.

Snowpiercer er ein engelskspråkelig koreansk sci-fi thriller frå 2013 registrert av den anerkjente filmskaparen Joon-ho Bong. Han er spesielt godt kjent for den Oscar-vinnande filmen Parasitt. Snowpiercer blei spelt inn i Tsjekkia, og ein stor del av produksjonteamet er tsjekkisk. Fortellinga er basert på den franske teikneseria «Le Transperceneige», skreva av Jacques Lob og Benjamin Legrand.

Handlinga begynnar sju år etter menneskets feilslåtte forsøk på å stoppe den globale oppvarminga gjer verda om til ei snødekka ødemark. Restane av menneskeheita lev på et tog som kjørar rundt jordkloden. Det er ein avgrensa mengde ressursar, og et klassesystem dannas. Det blir snart ei kamp mellom dei rike og fattige, og revolusjonas ånd blir gjenfødd.

Medlemskap [membership]:
https://cinemateketbergen.ticketco.events/no/nb/m/e/medlemskort_huff

Restriksjoner

HUFF er en ungdomsfilmklubb som viser film hver mandag kl. 19:00 på Cinemateket i Bergen. Disse visningene er åpne for alle over 15 år. For de under 25 år selges medlemskort (kr 50/halvår) og man kan kjøpe billetter til kr 40. For alle andre gjelder vanlige cinematek-priser.