Laster Arrangementer

Howlin’ Sun // Support: Years After

Denne konsertkvelden blir delt i to, altså med to konserter a 10 stykk i publikum.
Klokkeslett:
Første konsert kl 18.00, der dørene åpner kl. 17.30.
Andre konsert kl. 20.30, der dørene åpner kl. 20.00.
Alle som har kjøpt billetter vil få en mail/telefon fra vår samarbeidspartner Revy og Teaterservice som ombooker billettene på våre vegne.

Howlin’ Sun – et rockeband som er kjent for rå og frekke liveshow, der elementer fra den britiske 60-talls bluesen blandes med det beste fra gitardrevet rock. Howlin’ Sun debutalbum kom ut i februar 2018 og har høstet strålende kritikker fra europeiske kritikere. Albumet har også blitt omtalt av Stjernepose på P13 som et rockemonster av en debutplate som er hakket bedre enn det Wolfmother holdt på med på midten av 2000-tallet.

The Wilhelmsen 6/6
«…en av de kuleste albumdebuter noensinne her til lands. Dette er krem, honning og fløte for alle som liker rocken sin med fuzz, vreng, ekko og annet snadder.»

Lords of Metal  –  87/100
«…it’s been done with so much skilful musicianship; one can certainly hear (and feel) both high technical quality as well as true passion.»

World of Metal – 9/10
«…presents rock music in an interesting and refreshing way.»

Metal Temple – 8/10
«…their first album leaves the impression that this band is here to leave their mark.»

Angry Metal Guy
«In short? Howlin’ Sun is bitchin’.»

Years After

Det Bergensbaserte bandet Years After har sin bakgrunn i klassisk rock. Ved å trekke inspirasjon fra sørstatsrock og blues skaper de sitt eget lydbilde.

Info covid-19 – Vær trygg på konsert:

USF Verftet legger til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitteverntiltak fra myndighetene blir fulgt:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos billettutsteder.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter i god tid før arrangementsstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidlig, slik at det ikke oppstår kø.
– Det er plassert dispensere med håndsprit på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre arrangementsverter kan, hvis nødvendig, henstille om å holde avstand. Vi oppfordrer alle til å følge vertenes anvisninger.
– Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg.