Laster Arrangementer

Hot!Hot!Hot! Festival

Hot!Hot!Hot! Festival På USF på Verftet.

Velkommen til første utgave av klubbmusikk- festivalen Hot!Hot!Hot!. Arrangementet består av to deler: Utendørsarrangement i Feriekolonien på USF i Bergen med 3 DJs mellom 19.00 og 23.00. Det vil være mulig å kjøpe vegetarmat fra Bare Vestland og Ekte Mat. Del 2 foregår i Røkeriet og starter kl 23.00 frem til kl 01:00. Annie, Multitati, Olav Eggestøl (Mhost Likely) og Skatebård er bekreftet til festivalen. Flere artister vil bli bekreftet fortløpende.

Dørene åpner kl. 18.00.
Konsertstart kl. 19.00.
Utekonsert, delvis under tak.
Flyttes inn hvis dårlig vær.

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert
Vi arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt. For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert denne sommeren. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos Ticketmaster.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vi skal endelig få oppleve levende musikk fra en scene igjen og vi gleder oss. Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg