Laster Arrangementer

Hjerteslag

Hjerteslag spiller to konserter på USF Verftet mandag 7. juni!

Konserten er utsolgt!

Hjerteslag har med sine allsangvennlige refrenger, attitude og poetiske tekstunivers for lengst etablert seg som et av landets aller beste og mest populære rockeband.

Med en rekke kritikerroste utgivelser på samvittigheten kan de skilte med en hitparade av låter få andre norske artister kan matche. Live har de alltid vært en premissleverandør av fengende stadionrock, og i Robert Eidevik har bandet en frontfigur og formidler som kan levere de såreste ballader og flaggveivende refrenger med like stor selvfølgelighet og overbevisning.

På hjemmebane i Bergen blir det alltid fest når Hjerteslag står på scenen, og årets konsert blir ikke noe unntak!

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert.

USF Verftet arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt. For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert. Vi gjør det slik:
– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos billettutsteder.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter i god tid før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg