Laster Arrangementer

Hjerteslag

Etter et smekk utsolgt USF Verftet i 2017, går det allerede gjetord om en spinnvill konsert med et publikum som sang med fra første stund. Vi slipper neste års USF Verftet-gig allerede, så etablerer vi en tradisjon sammen med alle dere fantastiske fans som ønsker å være med på festen!
Det ryktes at bandet er på vei i studio for å spille inn nytt materiale, husk å kjøpe billett tidlig så du kan sikre deg muligheten til å synge med på nye og gamle Hjerteslaglåter denne lørdagen i november!

Ledet av vokalist og låtskriver Robert Eidevik, en sjeldent karismatisk og engasjerende frontfigur, er Hjerteslag anno 2016 bedre enn noensinne. Der debuten «Møhlenpris Motell» (2015) lente seg mer på britiske indiehelter, har Hjerteslag nå hentet inspirasjon fra amerikansk rock. Alle de åtte låtene på «Vannmann86» skildrer historier om vidt forskjellige menneskeskjebner, og den mer historiefortellende tilnærmingen til låtskriving ser ut til å passe Eidevik som hånd i hanske.

Høsten 2017 slapp bandet dobbelt A-side med «Skyggesiden» og «Nordavind» hvor sistnevnte stadig vekk er A-listet på NRK P13.