Laster Arrangementer

Happening med Henning H. Bergsvåg – AVLYST

Utestua på USF Verftet og Visningsrommet USF inviterer til en happening med forfatteren Henning H. Bergsvåg torsdag 12. mars kl. 20.

En mann med mange jokere i ermet. En poet på vei opp, men også aktiv i produksjoner for samtidsdans og har skrevet for japansk animéfilm. Han er en sjelden åpen type og i settingen på USF Verftet slippes alle ballonger løs. Vi møter han i samtale med musiker Fredrik Saroea som kjenner Bergsvåg helt fra ungdommen og som kommer til å spørre og grave om de underligste ting, også om en svært broket fortid i kunsten og livet. Dette er også en kveld som vil by på EN HELT SPESIELL OVERRASKELSE, så hemmelig at det ikke kan skrives om her.

Hjertelig velkommen!

Henning H. Bergsvåg er en norsk forfatter og litteraturformidler. Han debuterte i 2000 med diktsamlingen Newfoundland, som siden har blitt fulgt opp med Nattarbeid (2003), Nemesis (2007), Over elven Tweed (2010), Den engelske hagen (2013) og Du er ikke her (2016), alle utgitt på Gyldendal forlag. Våren 2020 er han aktuell med sin syvende diktsamling Dette er ikke et stille sted.

Foto: Helge Skodvin
Støttet av Åpne dører / Bergen kommune