Laster Arrangementer

Gunslingers

Gunslingers har dei siste 3 åra spelt på USF Verftet for utsolgt hus. Året 2021 blir ikkje noko unntak, selv om publikumskapasiteten er begrenset.

Vi har økt publikumskapasiteten på USF Verftet. Det betyr at vi har lagt ut 50 ekstra billetter til konserten med Gunslingers. Billetter i salg nå!

Smitteverntiltak vil gjelde, det er litt annerledes å være på konsert for tiden, og her er litt praktisk info:

– Kom gjerne i god tid.
– Myndighetene har innført spiseplikt knyttet til skjenkingen. Vi har pølser.
– Bestilling av mat og drikke gjør du via på telefonen via Ordr. Du sitter – vi bringer.
– Betaling skjer enklest via Vipps.
– Myndighetene har forbudt stående publikum og gåing fem og tilbake i salen. Alle må sitte i ro.
– Ta hensyn til andre og følg personalets anvisninger.

— — —

I 2020 kom Gunslingers ut med sitt sjuande studio album, dei har snart besøkt kvar ein idrettshall og konsertlokale som er å oppdriva i landet og har dei først vore innom dørane so kjem dei alltid tilbake.

Gunslingers har på desse åra danna eit veldig godt samspel mellom musikarane og med sitt høge energinivå på konsertane skapar bandet ein uforklarlig kjemi og stemning mellom publikum og band. Musikken fungerar for alle aldrar og i alle kretsar, dei fyller dei største konsertscenanane i byane til store idrettshallar i bygdenorge.  Gunslingers er blandt dei 10 mest streama norske bandene på spotify  i Norge, (som synger på norsk vel og merkje)  Daglig ligger gjennomsnittet godt over 50 000 streams. Rekorden på 179000 kom på plateslippet til Bukkejakt.

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert.

USF Verftet arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt. For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert. Vi gjør det slik:

– Det er spiseplikt for alle som ønsker å nyte alkohol under konserten. Mat og drikke kan kun bestilles gjennom ORDR. Sørg derfor for at Vipps er i orden før du kommer på konsert.
– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos billettutsteder.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter i god tid før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg.