Laster Arrangementer

Gundelach – Avlyst

Konserten er avlyst! Melding fra arrangøren Bergen Live:
Grunnet utsettelse av det kommende albumet til Gundelach (som blir fantastisk!) utsettes også den planlagte turneen – inkludert konserten på USF Verftet 11. oktober. Publikum som har kjøpt billett til konserten i Bergen vil få billettprisen (minus billettavgift) automatisk refundert til kortet som ble benyttet til kjøp av billetten. Refusjonen vil bli gjennomført innen 1. oktober.

Vi håper å kunne vende tilbake i løpet av kort tid med informasjon om når neste konsert med Gundelach vil finne sted i Bergen. Vi gjør oppmerksom på at konsertene i Oslo og Trondheim vil finne sted som planlagt grunnet at disse er del av en festival.

Ved spørsmål, kontakt oss på post@bergenlive.no eller på tlf. 55 21 50 60.

 

Gundelach og er aktuell med nytt minialbum og kommer til USF Verftet med sin noir-elektro.

Kai Gundelach tilbragte ungdommen som mindreårig DJ i Oslos uteliv, før han entret den samme musikkscenen som et stjerneskudd med debutsingelen «Alone In The Night». Singlene «Spiders» og «Fjernsynet», fra Gundelachs selvtitulerte EP, gav ham popularitet blant både anmeldere og på radio i inn- og utland. Dette førte til at han fikk spille ledende festivaler som Roskilde og Øya, samt nominasjon til Spellemann. Her hjemme ble Gundelach prinsen av melankoli med sin gripende falsett og sine noire produksjoner.

I 2018 kom debutalbumet «Baltus», som ble sluppet på plateselskapet U Ok?.

I høst er Gundelach aktuell med minialbumet «My Frail Body». Det hele begynte da Munch-museet spurte Gundelach om å gjøre en musikalsk tolkning av et Munch-maleri. Resultatet var «Bolder», som ble sluppet i vår. Denne høsten kommer Gundelach til å slippe flere singler fra dette prosjektet, som er en visuell reise gjennom blomster.

Gundelach på Facebook