Laster Arrangementer

Great News – utsatt

Konserten er utsatt. Det arbeides med ny dato. Kjøpte billetter gjelder til ny dato. Alle som har kjøpt billett via Ticketmaster vil få melding om ny dato og eventuell fremgangsmåte for refusjon.

Den norske daze-pop-trioen Great News, har skapt et lydspråk som bryter gjennom alle soniske grenser. Med hissige gitarer, soldynkede psykedeliske bøyninger og surf-soul garasje rock «anthems», går bandet kollektivt i bane rundt i kaleidoskopet for hver release. Musikken deres er et nikk til klassiske alt-rock jams, men beholder egenskapen til å røre igjennom dagens skiftende lydbilde og kulturlandskap.

«Greedy Little Thing» er de første singelen fra deres andre album Now and Them. Låta vandrer nært sjelelig og rasende alt-garage-rock, den er fremdrevet av robuste gitarer, spretne trommer og forlokkende, men selvsikker vokal. Sonisk ankommet et sted mellom tidlig Tame Impala og MGMT, føles «Greedy Little Thing» intim og surrealistisk når fargene virvler sammen som et bevegelig bilde på et fotografi tatt om natten. Narrativt er innsatsen en «anthem» for dagens ungdomskultur – berører materialismens laster, oppsiden til minimalismen, og at lykke finnes på veien, ikke ved en bestemt destinasjon skapt av andre.

Bandet sier dette om låten: «Det er en låt som ble til veldig kjapt, den skrev seg på en måte selv. Den handler om hvordan vi konsumerer for mye og hvordan vi måler lykke gjennom materialisme. Det er bare feil.»

Great News består av hovedvokalist/gitarist Even Kjelby, bassist Ole Kristian Einarsen, og trommeslager Lars Henrik Stord Platou. Ved slutten av 2017 slapp de sin debut-album Wonderfault, en «shoe-gazers» uskarpe dagdrøm. For å finansiere gjennombruddet som ble omtalt i CLASH, Q MAgazine, Huffington Post m.fl. tok gutta på seg forskjellige rare jobber akkompagnert av minstelønnens kjas, for å leve ut sin sanne lidenskap i livet.

De har tidligere spilt på Øya i 2016 og 2018, Bergenfest de samme årene. De har også spilt dobbelkonsert på Klubben på Samfunnet og headlinet bylarm i 2018.
Fra deres forrige album var «Diamonds» listet på P3, og «Secrets», «Told» samt «Never Get My Love»  listet på P13, og de har hatt høy rotasjon på norsk radio.
«A pounding psych pop charmer.» – Clash«The best band from Norway in many years.»– Q Magazine«Full-blown technicolor pop.» – The Line Of Best Fit«A band you need to have on your radar.» – HuffPo«Give Great News a bean bag and some slippers and they’d sink into another dimension.» – DIY

«Greedy Little Thing» er en av låtene fra bandets ande album «Now and Them» som kommer 17. april.