Laster Arrangementer

Fjorden Baby!

Fjorden Baby! på USF Verftet

Bli med på en uforglemmelig kveld når Fjorden Baby! fortsetter tradisjonen og spiller konsert i romjulen. Denne gangen på USF Verftet.

Dette er en sjanse til å oppleve det energiske og unike lydbildet til et av Norges mest spennende og innflytelsesrike band som i høst slipper sin femte plate, den første på ni år (!!).

Det legendariske kultbandet Fjorden Baby! har etter fire kritikerroste album, med elskede hits som Karoline og Himmelen, og utstrakt turnering, etablert seg grundig over hele landet. fDe har en solid legendestatus hjemme i Bergen.

Som frontkjempere i Loddefjord-bølgen, sammen med blant andre John Olav Nilsen & Gjengen, og som stødige leverandører av fargerik musikk og urban subkultur, er Fjorden Baby! sementert som intet mindre enn identitetsbærer i Bergen by.

Det er lett å trekke frem albumet Fjordkloden, kåret til årets plate av en samlet norsk musikkpresse i 2013, men samtlige album har blitt hyllet av anmelderne.

Fra deres selvtitulerte album på Mikal Telles Opplett-label i 2009, Se Deg Rundt I Rommet i 2011, Fjordkloden, og til sist Oh Yeah i 2015.

Fjorden er kjent for sine vanvittige konserter og bandet har spilt land og strand gjennom en årrekke, og gjestet flere av de største festivalene Norge kan by på.

Fjorden Baby! ble også kåret Årets Liveband av Bergens Tidende i 2013.

«Vi i Fjorden Love Boys e utrolig takknemlig for at vi kan spille for folk rundt om igjen. Ting e på gang og vi gønner» – mvh Fjorden Baby!