Laster Arrangementer

Film: Velkommen Mr. Chance

Musikeren Marie Moe presenterer Velkommen Mr. Chance

«En kveld ville mamma og pappa se film med meg, noe jeg i utgangspunktet var motvillig til å bruke fredagen på. Derfor var overraskelsen stor da filmen viste seg å være kul!

Gartneren Chance er en enkel sjel og har hele livet bodd isolert i et stort hus i Washington DC. Det han vet om verden utenfor, er det han har sett på TV. Da arbeidsgiveren og eieren av huset dør, blir Chance tvunget til å klare seg selv for første gang. En tilfeldighet fører til at han får innpass hos en høytstående politiker, som tolker Chances enkle utsagn om hagestell som dyp visdom og politisk innsikt. Det baller på seg, og Chance beveger seg stadig høyere opp i maktens korridorer.»

Marie Moe (f. 1991) startet med å spille bass i Razika, og er nå med i bandene Slomosa, Sløtface og Embla and the Karidotters. Hun er for tiden på Norgesturné med Slomosa, og er aktuell med ny musikk fra alle bandene.

Originaltittel: Being There. Regi: Hal Ashby. USA, 1979. Engelsk tale, norsk tekst. Aldersgrense: 12 år. Format: 35mm. 2t 10min.