Laster Arrangementer

Film: Fantastic Mr. Fox

Fantastic Mr. Fox er regissør Wes Andersons første animasjonsfilm, basert på Roald Dahls roman med samme navn

Vises

TOR 29. SEP KL. 18:00

TIR 4. OKT KL. 18:00

Fantastic Mr. Fox. Regi: Wes Anderson. USA 2010. Aldersgrense: 7 år. Språk: engelsk. Tekst: norsk. DCP, 1t 27min.

Familien Rev lever et idyllisk liv, men etter tolv år i denne rolige tilværelsen begynner Herr Rev å kjenne på sine dyriske instinkter. Det tar ikke lang tid før han er tilbake i gamle vaner med å stjele mat fra nabogårdene. Plutselig er ikke bare han selv og familien hans i fare, men også alle de andre dyrene i området. Fanget under jorden uten nok mat må dyrene slå seg sammen for å ta rotta på de slemme gårdeierne som vil ha tak i Herr Rev, koste hva det koste vil.

«Jeg liker veldig godt filmer som er veldig i harmoni med seg selv. Jeg liker også veldig godt oransje. Og gul. Og denne filmen er full av oransje og gul. Jeg føler det gjør veldig gode ting med hjernen. Jeg syns også det er veldig fint at den aldri blir for høylytt eller for trist. Da kan man sveve litt mer. I de fine fargene, med de rare dyrene. Da føler jeg jeg får en pause fra livet, samtidig som jeg får være med på et eventyr. Og det er helt perfekt.» – Aurora Aksnes

Aurora Aksnes (f. 1996) er en sanger og låtskriver, kjent under artistnavnet AURORA. Debutalbumet hennes, All My Demons Greeting Me as a Friend, kom ut i 2016 og samme år vant hun Spellemann for årets popsolist. Hun gjorde raskt enorm suksess både hjemme i Norge og internasjonalt med sin fengende popmusikk, unike sangstemme og egenartede fremtoning. Fem plater og utallige priser og prestasjoner senere, fortsetter hun å være en av de største artistene vi har til lands.