Laster Arrangementer

Feriekolonien:Vestamaran + Hotel Hotel

Dobbel live konsert med Vestamaran og Hotel Hotel i Feriekolonien på USF Verftet.

I kveld blir det to lokale band som spiller i Feriekolonien USF.
Innslipp fra kl. 18.00.
Første konsert starter kl. 19.00.

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert 💚

Vi arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt.
For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert denne sommeren. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos Ticketmaster.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vi skal endelig få oppleve levende musikk fra en scene igjen og vi gleder oss. Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg 👍.

Vestamaran oppstod omtrent samtidig som bandet Father of a Thousand Kids la opp. Askøyguttene lurte med seg en sogning på trommer og omdøpte gjengen til Vestamaran, etter den litt sakteregående, men mer komfortable utgaven av båten Katamaran.

I en kjeller på Askøy har Kjartan Ericsson, Jon Bolstad, Kjell Arne Kjærgård, Kristian Linz og Endre Aasebø laget ny musikk fra bunnen av. Musikken er melodiøs og tuftet på ideen om den klassiske poplåten, men innhyllet i kjellerens naturlige klima; fuktig, tett og tidvis, mørk. Hele tiden med vokalist Kjærgårds store stemme i senter.

Vestamaran på facebook.

Vestamaran facebook video

Hotel Hotel er Vegard Urne sitt soloprosjekt. Han har bakgrunn fra en rekke lokale band som Ai Phoenix, Empty Bottles Broken Hearts m.fl. og  har skapt et særpreget sakralt og heilstøypt hvitt soul-univers. Debutalbumet, Famous Smile (Big Dipper Records) kom i 2012. Oppfølgeren The Kneelin (Back To Beat Records) kom i i 2016 og hfikk strålende kritikker.

Hotel Hotel på facebook

https://www.youtube.com/channel/UCLRaFH2nGW9DgaEx8SHuS6w