Laster Arrangementer

Feriekolonien: Yoga Live med Bergen Yoga Band

Yogatime med levende musikk fra Bergen Yoga Band i Feriekolonien USF på Verftet.

Innslipp kl. 17.30
Start kl. 18.00
Utearrangement, delvis under tak. Flyttes inn i Røkeriet hvis dårlig vær.
Kr 170. Medlemmer av Yogahuset kr 120.

Vi gjentar suksessen fra tidligere i sommer med en vinyasa flow time med live musikk av Bergen Yoga Band. Billetter på Ticketmaster!

Yogahuset vil sammen med Bergen Yoga Band ha en Vinyasa flow time med live musikk som følger energien i øvelsene. Timen passer både for den erfarne og uerfarne yogi. Ta med egen matte og kle deg etter temperaturen.

Bergen Yoga Band består av HP Gundersen: drone gitar / Nora Zheng: guzhen / David Chelsom Vogt: fioli / Kåre Sandvik: tangenter. Yogainstruktør: Nathan Bunting (Yogahuset).

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert 💚
Vi arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt.
For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert denne sommeren. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos Ticketmaster.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg 👍