Laster Arrangementer

Feriekolonien: Verdensrommet

Verdensrommet live konsert i Feriekolonien USF på Verftet.

Innslipp kl. 19.00.
Konsertstart kl. 20.00.
Utekonsert, delvis under tak. Flyttes inn ved dårlig vær.

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert 💚
Vi arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt. For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert denne sommeren. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos Ticketmaster.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vi skal endelig få oppleve levende musikk fra en scene igjen og vi gleder oss. Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg 👍

Om Verdensrommet

Dagen etter at Norge stengte ned pga Covid-19 slapp Verdensrommet andreplaten “AlltingTarSlutt” via Bergenslabelet Eget Selskap. Albumet har blitt godt mottatt avbåde publikum og anmeldere, og både BT, Stavanger Aftenblad og Klassekampen gav det en solid femmer. Sistnevnte omtalte det som“ en mektig og massiv lytteopplevelse”mens Anna Nor Sørensen i P3 skrev “det er bare å trykke på play og aldri se seg tilbake”. Når bandet endelig blir å oppleve live på Feriekolonien 25. juli har Andreas Høvset (vokal) og Vetle Junker (synth) med seg sin mangeårige trommis Lars Berntsen, og det nye livemedlemtilskuddet Even Kjelby på bass.

Verdensrommet på Instagram