Laster Arrangementer

Feriekolonien: Uflakks med Solå og Amalie Holt Kleive

Velkommen til UFLAKKS Bergens bakgårdsfest! UFLAKKS Bergen er en konsertserie av og for ungdom, og vi presenterer Solå og Amalie Holt Kleive denne vakre sommerkvelden. Konsertene har fri aldersgrense, så alle er velkomne! Vi skal feire at vi endelig har fri fra skole og jobb, og inviterer alle til sommerens beste fest på Feriekolonien!
Ta med deg en venn eller sju, sett deg pallebenkene og nyt Bergens første sommerdager. La solstrålene blende deg og bli forført av lekne beats og en deilig vokal, så ses vi på Feriekolonien!

23 år gamle Sol Sunnanå Eriksen fra Stavanger er en artist og låtskriver som under artistnavnet Solå skriver og produserer lo-fi R’n’B fra soverommet. Etter å ha fått fire av låtene sine anbefalt av NRK Urørt ble hun i Mars kåret til Månedens Urørt. Live fremfører Solå låter om kjærlighetssorg som kan oppleves som både triste og oppløftende på samme tid. Kombinasjonen av R’n’B-beatsene og den nære stemmen gjør at Solå skaper en unik balanse mellom det personlige og inkluderende.

Amalie Holt Kleive er en visepopartist som lager elektronisk dansbar og rørende musikk som er umulig å ikke like. Hun kombinerer spennende vokalmelodier med improvisasjon og harmonikk fra jazzen, med beats fra house og elektronika, og inspireres av tekst fra dikt og visesang. Sammen blir uttrykket noe helt eget og veldig vakkert. Kleive er en musiker med kjærlighet for fremførelsen, hun er allsidig og trygg, og behersker flere instrumenter.
Med enkle og relaterbare tekster klarer Kleive å skape en følelsesladet atmosfære som tar med lytteren gjennom en emosjonell reise. Fra sorg og lengsel til løsrivelse og håp. Med velvalgte ord har Kleive klart å lage små dikt som kan tolkes slik en selv ønsker, noe som også gjør at låtene treffer mye mer.

Er du mellom 14 og 20 år? UFLAKKS Bergen rekrutterer flere medlemmer fra høsten av! Per i dag er vi en gjeng på 13 musikkelskere som booker, promoterer og arrangerer konserter, men familien kan alltids vokse. Ta kontakt med oss på bergen@uflakks.no eller send oss en DM på Instagram (@uflakksbergen) eller Facebooksiden vår.