Laster Arrangementer

Feriekolonien: UFLAKKS med Derin og Jez_ebel

UFLAKKS Sommerfest i Feriekolonien USF: Derin og Jez_ebel

Innslipp fra kl. 18.30.
Konsertstart kl. 19.30.
UTSOLGT!
Ingen aldersgrense.

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert 💚

Vi arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt.
For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert denne sommeren. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos Ticketmaster.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vi skal endelig få oppleve levende musikk fra en scene igjen og vi gleder oss. Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg 👍.

UFLAKKS Bergen er en konsertserie av og for ungdom, og vi lover at du får oppleve de feteste nye artistene. Konsertene har fri aldersgrense, så alle er velkomne! Vi skal feire at vi endelig har fri fra skole og jobb, og inviterer alle til sommerens beste fest på Feriekolonien! Ta med deg en venn eller sju, sett deg pallebenkene og nyt Bergens første sommerdager. La solstrålene blende deg og bli forført av lekne melodier og en deilig vokal, så ses vi på Feriekolonien!

Rapperen Derin har i løpet av det siste året blitt mer og mer omtalt i det Bergenske hiphop-miljøet. Han har bygd opp en egen fanbase ved bruk av SoundCloud, Instagram og ved å holde konserter rundt i byen. Han vant stipend på både Eggstockfestivalen og Vill Vill Vest for “årets nykommer” i 2018. I 2019 var han å finne på scener som Hulen, Koengen og nye Forum Scene i Bergen.
Jez_ebel boblet først under overflaten og ble et lite Soundcloud-fenomen, men det siste året har både vi og resten av musikk-Norge åpnet øynene og ørene for henne! Hun har foreløpig kun to utgivelser ute på Spotify, men forvent mer ganske så snart! Jez_ebel’s drømmende og sensuelle musikk blander litt av alt. Litt av Mort Garson´s Plantasia, litt Devendra Banhart, litt OK Kaya, drysset med Kali Uchis, pluss litt Hannah Cohen og Cate Le Bon. Forvirrende ? Nei, det låter skikkelig skikkelig bra!

Er du mellom 14 og 20 år? UFLAKKS Bergen rekrutterer flere medlemmer fra høsten av! Per i dag er vi en gjeng på 15 musikkelskere som booker, markedsfører og arrangerer konserter, men familien kan alltids vokse. Ta kontakt med oss på bergen@uflakks.no eller send oss en DM på Instagram (@uflakksbergen) eller Facebooksiden vår.