Laster Arrangementer

Feriekolonien: Tekst & Musikk med Finn Tokvam og Ephemera

Denne sommeren inviterer Finn Tokvam kjente stemmer til Feriekolonien på USF for en prat om å lage tekst og musikk. Denne gangen er bandet Ephemera gjester.

Du husker vel Ephemera? De tre jentene fra Bergen. De som lager myk, deilig og melodiøs popmusikk. De med låten «Girls keep secrets in the strangest ways».

Ephemera ble en av Norges største popsensasjoner tidlig på 2000-tallet, og rasket med seg Spellemannpriser, Alarmpriser, gründerpriser og andre priser – før det ble stille. I nesten 14 år.

Men de har ikke ligget på latsiden. Det er kommet musikk for voksne, musikk for barn, musikk på norsk og musikk på engelsk fra de ulike medlemmene. Men nå er tiden for ny musikk fra Ephemera kommet og låtene fra den gang da til i dag tar de med seg til praten med Finn Tokvam i Tekst & Musikk 31. august.

Finn Tokvam er kjent fra PILS på NRK, som tekstforfatter og skribent, vokalist i populærorkesteret Finn-Erix og som talkshow-vert i Folk&Finn. Han har skrevet flere bøker, er en erfaren programleder og har en egen evne til å balansere fag med humor.

Det hele skjer under seilet i Feriekolonien på USF. Gratis for alle. Hvis dårlig vær flyttes arrangementet innendørs.

Ephemera på facebook

Feriekolonien USF er støttet av Sparebanken Vest.