Laster Arrangementer

Feriekolonien: Sondre Lerche

Sondre Lerche live konsert i Feriekolonien på USF Verftet.

Innslipp kl. 19.00.
Konsertstart kl. 20.00
Utekonsert delvis under tak. Flyttes inn ved dårlig vær.

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert 💚 Vi arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt.
For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert denne sommeren. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos Ticketmaster.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vi skal endelig få oppleve levende musikk fra en scene igjen og vi gleder oss. Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg 👍

Om Sondre Lerche

Etter en oppsiktsvekkende sterk perlerad av singler er tiden endelig moden for Sondre Lerches mest gripende og komplette verk, albumet Patience.

Tålmodighet har lenge vært Sondre Lerches hemmelige våpen. Men de seneste månedene har han, kanskje mer enn noen annen norsk artist, møtt de mange korona-utfordringene og avlysningene med både handlingskraft og oppfinnsomhet. “Jeg har alltid vært tålmodig med sangene mine, og de jeg er glad i. Men når jeg vet hvor jeg skal, har jeg vanskelig for å nøle. Heldigvis liker jeg å improvisere,” forteller Sondre.

Innspillingen av det som skulle bli «Patience» begynte for over syv år siden. Da platen midtveis i prosessen fikk et navn, kom det fra Sondres egen beskrivelse av musikken han da hovedsakelig søkte mot. Han kalte det patient music — tålmodig musikk. Lerche kunne naturligvis ikke ane akkurat hvor
treffende og profetisk «Patience», og søken etter en viss sinnsro i kaotiske tider, skulle vise seg å bli våren 2020.

Med «Patience» utvider horisonten seg — kanskje inspirert av denne stadig økende begeistringen for ambient og minimalistisk musikk. Likevel inneholder «Patience» noen av Sondres mest skamløst fengende og varierte poplåter noensinne, blant annet singlene «You Are Not Who I Thought I Was», «That’s All There Is» og «I Can’t See Myself Without You». «Patience» er i all hovedsak spilt inn i Bergen med Sondres etterhvert faste musikere Alexander von Mehren (tangenter), Chris Holm (bass) og Dave Heilman (trommer), og i samarbeid med produsentene Matias Tellez og Kato Ådland.