Laster Arrangementer

Feriekolonien: Sigrid Moldestad med band

Sigrid Moldestad tar med seg fullt band, nye låter og spiller LIVE i Feriekolonien USF på Verftet.

Dørene åpner kl. 19.00
Konsertstart kl. 20.00.
Utekonsert hvis fint vær – inne hvis dårlig vær.
Unummererte sitte- og ståplasser.

Billettsalg på Ticketmaster.no fra mandag 13. juli kl. 09.00.

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert 💚

Vi arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt.
For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert denne sommeren. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos Ticketmaster.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vi skal endelig få oppleve levende musikk fra en scene igjen og vi gleder oss. Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg 👍.

Om Sigrid Moldestad

Til høsten kommer det smakebiter fra Sigrid sitt nye album og under konserten i Feriekolonien vil hun teste ut noen av de nyeste låtene. I tillegg blir det såklart musikk fra det vide og brede Moldestad-repertoiret. Bandet spilte nylig en etterlengtet hagekonsert på Voss og anmelderen skrev blant annet: “Sigrid Moldestad Band imponerer meir og meir for kvar gong ein høyrer dei. Elegante og sofistikerte arrangement, kanondyktige musikarar, og full bakkekontakt. Her groovar det så det held, men i neste augneblinken er det så vart og mjukt at det kan grøta ein stein. “
Med seg i bandet til konserten i Feriekolonien USF på Verftet har hun Sigbjørn Apeland på trøorgel/rhodes, Jørgen Sandvik på gitarer, Anders Bitustøyl på bass, Roald Kaldestad på gitar og Kåre Opheim på trommer.

Sigrid Moldestad er kjent for sitt sterke fortellerhjerte og konserter som veklser mellom det vareste og såre til høy energi og taktfast slåttemusikk. Felene og sangen til Sigrid slynger seg i lekne og intense samklanger med et strålende band som hun stort sett har jobbet sammen siden solodebuten i 2007.  Sigrid Moldestad har gitt ut fem soloalbum og jobber for tiden i Duper Studio med produsent Yngve L. Sætre om det sjette som kommer på nyåret.
Solokarrieren startet for alvor i 2007 med den unike selvskrevne folkemusikkforestillingen”Taus” og plate med samme navn. Dette resulterte i Spellemannprisen i folkemusikk samme år og sangen “Samuline” ble kåret til årets låt hjemme i NRK Sogn og Fjordane. Senere har alle album fått strålende anmeldelser. “Brevet til kjærleiken” fra 2014 ble kåret til “Årets norskspråklige album” i NRK ́s “NorskpåNorsk”. Hun jobber i Karl Seglem Band, og for bergensere er Sigrid Moldestad etterhvert også kjent fra teaterscenen, ikke minst gjennom “HEIM”-krøniken på Det Vestnorske Teater der hun har vært med alle 3 sesongene.