Laster Arrangementer

Feriekolonien: Real Ones i dur og moll

Real Ones med to live konserter i Feriekolonien på USF Verftet

Innslipp kl. 18.30.
Konsertstart kl. 19.00 og kl 21.00.

Real Ones holder to helt spesielle og ulike konserter på samme kveld, en i dur og en i moll. De starter med smektende solskinnslåter i første konsert, og ender med rå og medrivende moll-låter i andre konsert.

Du kan kjøpe billett til din favoritt eller til begge.

Billett kl 19:00 Real Ones i dur
Billett kl 21:00 Real Ones i moll
Billett til begge konsertene

Klokken 19.00 blir det kun slåter i en toneart som går i dur. Her kan du vente deg sanger som Lonesome Town, Back On My Feet, Ballad Of An Old Man m.fl.

Klokken 21.00 blir det en ny konsert med helt andre låter, nå kun sanger der tonearten går i moll. Her kan du vente deg sanger som Bratislava, Hey Jr, Every Dog Has Its Day, Yaya m.fl.

Det går også an å komme med ønsker. Om du ikke vet om en sang går i dur eller moll, så kan bandet være behjelpelige.

– Utekonsert, delvis under tak. Flyttes inn i Røkeriet hvis dårlig vær.
– Ledsager betaler kun billettavgift, ring Ticketmasters kundesenter eller oppsøk et billettutsalgsted. NB! Offisielt kommunalt ledsagerbevis skal fremvises både ved kjøp og ved inngang.
– Aldersgrense 18 år – vergeordning se https://usf.no/arrangement/feriekolonien-great-news/
– Konserten er lagt opp etter gjeldende retningslinjer for smittevern.

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert 💚

Vi arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt.
For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert denne sommeren. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos Ticketmaster.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vi skal endelig få oppleve levende musikk fra en scene igjen og vi gleder oss. Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg 👍.

Om Real Ones

I over to tiår har Real Ones imponert som et fantastisk liveband og som et av Norges mest originale band. Overalt hvor de spiller etterlater de seg dedikerte og smilende fans: Fra Svalbard til Yukon til Shanghai til Calcutta til Brussel til New York til alle de stedene de kommer til å besøke i årene fremover!
I februar 1994 holdt Real Ones sin første konsert i hjembyen Bergen. Over 25 år, 12 album, 4 EP’er, 2 Spellemannpriser, og 1000 konserter i 15 land på 3 kontinenter senere, er de fem barndomsvennene klare for nye eventyr. Bandet har nylig feiret sitt 25-årsjubileum med turné i Norge og to utsolgte hus på Den Nasjonale Scene i Bergen. Nå er de i gang med å lage det som skal bli deres 13. album.

Real Ones på Facebook

Real Ones på Instagram