Laster Arrangementer

Feriekolonien: Moyka

Moyka live konsert på scenen i Feriekolonien på USF Verftet.
Innslipp kl. 19.00.
Konsertstart kl. 20.00
Utekonsert, delvis under tak. Flyttes inn i Røkeriet hvis dårlig vær.
Billetter i salg på Ticketmaster fra 23. juni kl. 12.00.

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert 💚

Vi arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt.
For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert denne sommeren. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos Ticketmaster.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vi skal endelig få oppleve levende musikk fra en scene igjen og vi gleder oss. Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg 👍

Om Moyka

Monika Engeseth er en produsent og singer-songwriter som opprinnelig kommer fra Hallingdal, og tidlig ble signert til Made Management. De siste årene har hun imidlertid vært bosatt i Bergen der hun har eksperimentert med et lydbilde av elektronisk pop, inspirert av store følelser og kontraster. Suggerende trommerytmer møter en vegg av analoge synther i et melodisk og episk lydbilde. I sentrum av det hele står Moykas klare og sterke vokal.

Melankolske tekster flettes inn i et lydbilde som balanserer på grensen mellom det organiske og det elektroniske, noe som skaper et unikt og storslått univers. Debut-EPen ble hyllet med bl.a. terningkast 6 i Bergens Tidende. Nå er hun aktuell med EP-en Spaces som inneholder fem låter som alle omhandler et brudd Moyka gikk gjennom i fjor. Utgivelsen blir ledet an av hovedlåten «Kanazawa (Maybe We Don’t Have To Go There).

På scenen leverer hun et energisk live show i samsvar med den mektige musikken. Igjen og igjen har hun overbevist publikum og arrangører så vel som anmelderne. Fra Vill Vill Vest og deretter Den Hemmelige Festen i Bergen i 2018, til de store festivalene som f.eks Bergenfest og Øyafestivalen i 2019.

Moyka Instagram

Moyka facebook