Laster Arrangementer

Feriekolonien: MOJO med Romskip, Flop Machine, DJs og kunstutstilling

MOJO en-dagsfestival med Romskip, Flop Machine og DJ’s LIVE på scenen i Feriekolonien USF på Verftet.

Dørene åpner kl. 18.00
Konsertstart kl. 20.00
Følg med for billettslipp på Ticketmaster.no

Utekonsert, delvis under tak. Flyttes inn ved dårlig vær.

Dørene åpnes! Mojo tar igjen den tapte festen i mars med en skikkelig endags feriefestival på USF Verftet 15 August. Hvis været svarer til alle forventninger får vi et utendørskalas uten like. Om ikke, flyttes festen inn, og det blir minst like bra! Det blir standard Mojo opplegg der musikk og visuell kunst møtes, krysses og muteres. Mer om artister under Covid-infoen.

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert 💚
Vi arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt. For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert denne sommeren. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos Ticketmaster.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vi skal endelig få oppleve levende musikk fra en scene igjen og vi gleder oss. Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg 👍

ROMSKIP

Melding fra Romskip: «Ett av bækkalokkets og universets største mysterium er tilbake (med amper denne gangen). Vi kan endelig spille for publikum og ser oss ferdige med å spille i cyberSPACE for denne gangen! Skipet ser sitt snit til å foreta en ny scenelanding når Mojo steller i stand til røvarfest på Feriekolonien på Verftet. Vi har gledet oss lenge til å kunne flippe ut på en scene igjen, og vil gjerne invitere hver og en på sommerferie i verdensrommet».

FLOP MACHINE

Skamløs synthpunk med lange tentakler! Når to medlemmer fra «The Scumbugs» snublet over en gitar med innebygget trommemaskin begynte et sideprosjekt som skulle sprenge alle normer. Referanser fra Alan Vega, Devo, Kraftwerk og The Spits rundjules i møtet med trashy eurodance og techno estetikk. Med bassist og synthmekaniker på slep startet et maskindrevet korstog inn i den mest dystopiske delen av Rock n Roll universet. Et sted der Lemmy får to-hodede barn med Dr Alban og punkerne putter glowsticks i rusbrusen. Det e bare å sette rød trekant rundt datoen og stålsette seg for århundrets Flop!

DJ’S

Det er kortreist spisskompetanse bak spakene denne gangen. DJ Bønny, Seb, Stjært, Nix og Bex har samlet plater hele karantenen og klør i ørene etter å høre de gynge over puddefjorden. Garagerock, punk, Exotica, Rockabilly etc. Alt det goode dansbare som får øl og svette til å renne utover dansegulvet.

OG PÅ TOPPEN AV ALT:

Utstilling med Bjørn Are Evjens kunst i Visningsrommet USF. Han har siden tidlig på 2000-tallet jobbet parallelt med musikk og visuell kunst. Det visuelle universet er sterkt knyttet til musikken og kulturen forbundet med rock’n roll. Han jobber innenfor medier som strekker seg fra maleri, collage og silketrykk til grafisk design, videokunst og installasjonskunst.
I utstillingen presenteres arbeider knyttet til den eklektiske rock’n roll historien. Sammen med bilder i mixed media vil det presenteres videokunst akkompagnert av kunstnerens egen musikk. Der bildeserien tar for seg rock’n roll kulturen i et historiserende perspektiv og trekker frem obskure ikoner som har satt sitt preg på utviklingen, vil videoarbeidene og musikken som presenteres ha et fremoverrettet blikk og uttrykk. Bildene konstrueres ved bruk av tradisjonelle analoge teknikker, mens videoer og musikk tar i bruk syntetiske elementer som utfordrer den tradisjonelle estetikken innenfor kulturen.
Utstillingen åpner samtidig med festivalen den 15. august og vises til 23. august kl. 12 – 16 hver dag. NB: Mandag lukket.