Laster Arrangementer

Feriekolonien: Mojo med Roky Erickson Tribute

Fredag 16. august kommer Mojo Workout med en hyllest til legenden Roky Erickson. En fantastisk bukett fra den Bergenske punk og rock’n roll scenen samles for å spille egne versjoner av låter fra den ubeskrivelig fete Roky-katalogen sammen med eget materiale. Arrangementet holdes halvveis utendørs og halvveis innendørs i fullstendig Mojofiserte omgivelser. Visuelle kunstnere bidrar til å skape settingen rundt musikken og etter konsertene klinker vi til med DJ’s ut i nattetimene. Inngang e HELT GRATIS(!), og arrangement e sponset av Norsk Kulturråd.

LIVE:
Sir Bald Didley aka Hipbone Slim (UK), Scumbugs, Übertøs, Adem & the Aliens, Dead Soon, Andi Alcohol and the Leftovers

SIR BALD DIDLEY aka HIPBONE SLIM (UK)
Primitiv Blues & Rhythm Stomp One Man Band fra Sir Bald Didley aka Hipbone Slim! Han synger mens han hamrer løs på gitaren, blåser i munnspillet og slår på trommer med føttene!

Hipbone Slim har et tonn med diverse prosjekt og alias. Kneejerk Reactions, Louie and the Louies, 9 Tonn Peanut Smuglers, Hipbone Slim and the Kneetremblers, The Mings, og listen bare fortsetter.

THE SCUMBUGS
Kortreist galskap fra den Bergenske punk og garagerock scenen! The Scumbugs spiller «buzzfueled insect riot rock and roll!» Dvs: 5 menn i fluemasker hamrer ut skamtight skrangel så smittsom at det klør i rockebeina fra første tone. Fengende, skitten, dansbar musikk presentert i et energisk sceneshow som oser av lowbrow DIY-kultur.

ÜBERTØS
Übertøs spiller insisterende rock med stil. Bandet henter inspirasjon både fra punk, new wave og outlaw country, uten at lydbildet mister sitt særpreg.
Etter en del omrockeringer har bandet no fått en drøy sammensetning med musikere gravd opp fra vidt forskjellige sjangergrøfter. Alle med en lang fartstid i Bergen Rock City. I tillegg til frontfigur Charlotte, består Übertøs av rutinerte typer som Topho-Lars fra Rearvest, Odd-Erik fra Gram Per Person og Arvid fra Greenland Whalefishers.

ADEM & THE ALIENS
Medlemmer fra blant annet Romskip tar turen med en sammensetning av utenomjordiske lokehoder for å hylle en av sine aller største helter.

DEAD SOON
Bandet ble født for å spille på Dead Moon tributen på Victoria i fjor. Det døde samme dag men har gjenoppstått for å slå et slag for Roky. Medlemmene stammer fra et så bredt spekter som Taake, Tarmer, Dipers og Last Hurra!!! Kompetent gjeng!

ANDI ALCOHOL AND THE LEFTOVERS
Andi Alcohol e tilbake i Bergen. For anledningen har han samlet sammen det skitneste boogiebandet til en Roky reunion. Mange kjenner nok Andi igjen som den hyperaktive og lekne vokalisten i bergensbandet The Wednesday Knights.

Ka han har funnet på denne gangen e ikkje godt å si. Spenningen e til å kutte med kniv.

KUNSTNERE:
Antikustom, Bønny Evjen

ANTIKUSTOM
Antikustom stiller med sin totalt unike og uendelige samling av kunst, design, redesign og beint frem bisarre objekter. De har samlet, restaurert og redesignet utallige objekter og prosjekter helt siden 90-tallet. De deler Mojo’s interesse for hot rod-kultur, vintage design, subkulturer og generell estetikk utenfor normen.

BØNNY EVJEN
Bønny Evjen brukte 10 år med kunst og designstudier på å studere Rock n Roll som visuell uttrykksform. Etter å ha fått en mastergrad i visuell Rock n Roll har han jobbet tett opp mot musikkbransjen, vært kunstnerisk leder i Mojo Workout og ellers pumpet ut Rock n Roll artwork som har hopet seg opp i atelieret. No e det på tide å ha en utstilling og malerier collager, silketrykk m.m kommer opp på veggene i utstillingsrommet.

DJ’s

TBA