Laster Arrangementer

Feriekolonien: Modal Afrique

Bergen Jazzforum, Jungelen og USF Verftet presenterer: Minikloden, med Modal Afrique i Feriekolonien USF på Verftet

Innslipp kl. 19.00
Konsertstart kl. 20.00
Utekonsert, delvis under tak. Flyttes inn i Røkeriet hvis dårlig vær.

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert 💚

Vi arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt.
For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert denne sommeren. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos Ticketmaster.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vi skal endelig få oppleve levende musikk fra en scene igjen og vi gleder oss. Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg 👍.

Om Modal Afrique

JONAS HAMRE saksofon / MICHAEL BARNES saksofon / ANDERS OLAV ESE gitar / ANDERS BITUSTØYL bass / AUDUN HUMBERSET perkusjon / IVAR THORMODSÆTER trommer

Det finns kjende hemmelegheiter – til dømes at Bergen er verdas finaste by , og så finns det mindre kjende – til dømes at Bergen huser landets råaste afrobeat-band. Kvar for seg er musikarane så travle med sitt, at dette er eit reint overskotsprosjekt med berre ein til to konsertar i året, noko som har gjeve dei legendestatus hjå dei få som har opplevd Modal Afrique på scena, og mytologisk status hjå dei som ikkje slapp inn. Med debutalbum på gong vert det splitter nye låtar, svette gitar-riff, vokalgjest og ein beat som får deg til å dansa langt inn i natta.