Laster Arrangementer

Feriekolonien: Misty Coast (duo) + Soft Ride

Dobbel konsert med Misty Coast Duo + Soft Ride i Feriekolonien på USF Verftet.

Innslipp kl. 19.00.
Konsertstart Soft Ride kl. 20.00
Konsertstart Misty Coast kl. 21.00
Konserten skjer innendørs på vår nye scene for 200, i Røkeriet.

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert 💚

Vi arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt. For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert denne sommeren. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos Ticketmaster.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vi skal endelig få oppleve levende musikk fra en scene igjen og vi gleder oss. Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg 👍

Om Misty Coast

Misty Coast er drømmepop-barnet til Linn Frøkedal og Richard Myklebust fra The Megaphonic Thrift. Høsten 2017 slapp de sitt kritikerroste debutalbum, som ble nominert til Spellemannprisen for Beste Indie. Vinteren 2019 kom oppfølgeren, Melodaze, som ble til under et 2 måneder langt opphold i Berlin. Låtene på Melodaze snirkler seg rundt sterke gitarhooks, sløye basslinjer og fengende, drømmende vokalmelodier. I juli er duoen i Duper studio for å ferdigstille sitt tredje album, og i den anledning svinger de innom Feriekolonien USF for å gjøre nedstrippede versjoner av gamle og nye låter.

Om Soft Ride

Soft Ride spiller deilig sommerpop og er kjærlighetsbarnet til Arne H. Tjelle fra Bloody Beach og Øystein Braut fra Electric Eye. Morgenbladets Ando Woltman kalte debutskiven «Burgundy» fra 2017 «en hyllest til den alternative sommerplaten», mens VGs Tor Martin Bøe fulgte opp med at «om du skal ta med deg ett norsk album på ferie i år – vær så god.» I november 2019 kom oppfølgeren «Lisbon Lights» til strålende kritikker. Singelen «Wasteful Nights» gikk roterte i flere måneder på listene hos NRKP13. Live har bandet også med seg fløyelsmyke korister, pedal-steel og én gulltann. Om du liker sol, sommer, westernpop ispedd litt country og psych – ta turen!