Laster Arrangementer

Feriekolonien: Kommode

Kommode LIVE i Feriekolonien USF på Verftet.

Innslipp kl. 19.00
Konsertstart kl. 20.00
Utekonsert, delvis under tak. Flyttes inn hvis dårlig vær.

Billetter i salg på Ticketmaster.no

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert 💚

Vi arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt.
For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert denne sommeren. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos Ticketmaster.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vi skal endelig få oppleve levende musikk fra en scene igjen og vi gleder oss. Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg 👍.

Om Kommode

Kjernen i Kommode er Eirik Glambek Bøe fra Kings of Convenience og hans kompis Øystein Gjærder Bruvik. Sammen med andre musikere har de laget platen Analog Dance Music, som kom ut i 2017. Kommode sikter mot et stort og sommerlig lydbilde, som også har rom til de med sans sans for disco, samba og jazz.
P3.no: «For fans av Kings of Convenience befinner Kommode seg i samme slekta, men kan heller beskrives som den hippe, laidbacke fetteren som foretrekker å gynge til retro-inspirerte rytmer à la 80-tallet på solfylte takterrasser i Frankrike».

Kommode på Facebook