Laster Arrangementer

Feriekolonien: Ingebjørg Bratland

Ingebjørg Bratland i Feriekolonien USF på Verftet.
Innslipp kl. 17.00.
Konsertstart kl. 18.00.
Kjøp billetter her.

NB: Utekonsert, delvis under tak. Flyttes inn i Røkeriet hvis dårlig vær.

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert 💚

Vi arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt.
For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert denne sommeren. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos Ticketmaster.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vi skal endelig få oppleve levende musikk fra en scene igjen og vi gleder oss. Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg 👍.

Ingebjørg Bratland holder et høyt aktivitetsnivå og er opptatt av å ikke låse seg i en definert sjanger. Siste året ga fokus til salmeprosjektet «Til alle tider» sammen med Espen Lind. To vellykkede turnérunder med 35 konserter, primært i kirker, ble opplevd av oppunder 15.000 besøkende! I tillegg ble det utgivelse av det hele på plate og digitalt. 2019 har også blitt brukt til å skrive og spille inn ny musikk.

Det betyr at hun i første halvår av 2020 vil gjennomføre en ny Norgesturné samt utgi ny musikk! Første smakebit kom i november:  «Di Ingebjørg», fulgt av et album i månedsskiftet januar/februar. Hun opplever stor interesse for sin musikk, og nærmer seg pr i dag 50 millioner streams på Spotify.  Det nye materialet er skrevet av henne selv og produsert av av Espen Lind og Geir Hvidtsten. Stilmessig er den nye musikken i området country, folk og pop!

Se også Ingebjørg Bratland nettside

og på facebook