Laster Arrangementer

Feriekolonien: Hedda Mae

Hedda Mae live konsert i Feriekolonien USF på Verftet.

Innslipp kl. 19.00.
Konsertstart kl. 20.00.
Konserten skjer innendørs på vår nye scene for 200, i Røkeriet.

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert 💚
Vi arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt. For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert denne sommeren. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos Ticketmaster.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vi skal endelig få oppleve levende musikk fra en scene igjen og vi gleder oss. Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg 👍

Om Hedda Mae

Til nå har Hedda Mae holdt seg hjemme i Bergen, men det blir snart en umulighet for det som vil bli regnbyens nye popkomet. I samarbeid med produsent Benjamin Giørtz, slår 21-åringen Hedda Mae sammen fargerik popenergi med teft og groove, i det som er en unorsk og leken sjangerblanding. i Høst slipper hun sin debut EP, to singler er allerede ute og har høstet massiv skryt fra internasjonal bransje.