Laster Arrangementer

Feriekolonien: Great News UTSOLGT

Great News spiller live konsert i Feriekolonien USF på Verftet

Konserten er UTSOLGT.

Innslipp kl. 19.00.
Konsertstart kl. 20.00

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert 💚

Vi arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt.
For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert denne sommeren. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos Ticketmaster.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vi skal endelig få oppleve levende musikk fra en scene igjen og vi gleder oss. Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg 👍.

Om Great News

Den norske daze-pop-trioen Great News har skapt et lydspråk som bryter gjennom alle soniske grenser. Med hissige gitarer, soldynkede psykedeliske bøyninger og surf-soul garasjerock anthems, går bandet kollektivt i bane rundt kaleidoskopet for hver release. Musikken deres er et nikk til klassiske alt-rock jams, men beholder egenskapen til å røre igjennom dagens skiftende lydbilde og kulturlandskap. I 2017 slapp de sitt debutalbum Wonderfault, en shoe-gazers uskarpe dagdrøm.

Bandet består av hovedvokalist/gitarist Even Kjelby, bassist Ole Kristian Einarsen, og trommeslager Lars Henrik Stord Platou.

Great News på Facebook

Great News på Instagram