Laster Arrangementer

Feriekolonien: Evigheten

Evigheten live konsert i Feriekolonien USF på Verftet

Innnslipp fra kl. 19.00.
Konsertstart kl. 20.00.
Utekonsert, delvis under tak. Flyttes inn i Røkeriet hvis dårlig vær.

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert 💚

Vi arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt.
For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert denne sommeren. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos Ticketmaster.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vi skal endelig få oppleve levende musikk fra en scene igjen og vi gleder oss. Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg 👍.

Om Evigheten

Evigheten er en sekstett som utforsker universelle, religiøse bilder og idéer, hvor målet er å skape assosiasjoner til det spirituelle og sakrale. De slapp nylig EP-en «Heten» som ble sluppet på vinyl sammen med første EP-en «Evig».
Både Dagsavisen og Klassekampen trillet en solid femmer for utgivelsen, og de fikk hederlig omtale i DN av Audun Vinger.

Bandet består av låtskriver og produsent Njål Paulsberg (Young Dreams, Advanced Language, Put Your Hands Up for Neo Tokyo, The Megaphonic Thrift +) på vokal og synther, Cato Furdal Lyngholm (John Olav Nilsen & Nordsjøen) på trommer, Arne Toivo Fjose Sandberg (havene) på bassynth og de tre vokalistene Tonje Indrehus, Iselin Børve Toft og Mathilde Saunes-Skarsgaard (alle fra vokalensemblet Multa Paucis).

Evigheten på Facebook

Evigheten på Instagram