Laster Arrangementer

Feriekolonien: Datarock

Datarock LIVE på scenen i Feriekolonien USF på Verftet.

Dørene åpner kl. 19.00
Konserten starter kl. 20.00
Utekonsert delvis under tak. Flyttes inn hvis dårlig vær.

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert
Vi arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt. For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert denne sommeren. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos Ticketmaster.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vi skal endelig få oppleve levende musikk fra en scene igjen og vi gleder oss. Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg.

Datarock
Joggedresser, dansbare hits, elleville liveshow og generelt god stemning. Det er ikke rart at DATAROCK fra Bergen har vært et av landets mest populære band i snart en mannsalder.

«15 år har gått siden vi gav ut debutalbumet som tok oss med til 36 land jorden rundt. 26. september feirer vi platen med en limited edition, transparent, oransje vinyl versjon som slippes på internasjonale Record Store Day. Men feiringen begynner allerede på USF lørdag 22. august! Da spiller vi opp debut slagere som Fa Fa Fa, Computer Camp Love og Princess – men blander så klart inn låter fra hele karrieren gjennom 20 år. DATAROCK feirer tross alt 20 i år, så alt må være med for at festen skal bli komplett! Første opptreden vår med publikum siden før corona, så dette gleder vi oss til!»