Laster Arrangementer

Feriekolonien: CCA Jonas + Laurent

CCA Jonas og Laurent live på scenen i Feriekolonien USF på Verftet. Presentert av Made Management.

Dørene åpner kl. 19.00.
Konsertstart kl. 20.00.
Utekonsert, delvis under tak.
Flyttes inn hvis dårlig vær.

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert 💚
Vi arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt. For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert denne sommeren. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos Ticketmaster.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vi skal endelig få oppleve levende musikk fra en scene igjen og vi gleder oss. Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg 👍

Om Laurent

Laurent sin musikalske karriere begynte i en alder av 16 år da han droppet ut av videregående for å satse på sin karriere som artist. En reise hvor han levde ut drømmen om å være en internasjonal recording artist i tillegg til å få mye erfaring med å turnere og opptre på scener av forskjellige størrelser både nasjonalt og internasjonalt, inkludert O2 arena og V festival i Storbritannia.
Han skaper en vakker crossover mellom pop og RnB med både “catchy jams” å vibe med, samtidig som han mestrer det å være lyrisk og sonisk vågal og mørk.
Etter et avbrekk fra offentligheten og musikkindustrien, signerte Laurent med Made Management i 2020, og returnerer med en sexy crossover mellom pop og R&B med debut låten Paradise som ble sluppet 18. juni, på hans eget plateselskap L.V.K.

Om CCA Jonas

17 år gamle CCA Jonas var allerede et kjent ansikt for tusenvis av nordmenn før han hadde gitt ut en eneste singel, etter sin rolle i de populære dokumentarseriene URO og Norge Nå, begge vist på NRK. Etter at det unge talentet slapp sin debutsingel “Pretty Pretty” 30. august via sitt eget label Get FAT og nådde over 200 000 streams på Spotify independently, fanget han fort oppmerksomheten til den norske musikkbransjen.
22. november fulgte CCA Jonas opp sin vellykkede debut med singelen “Hiah”. Denne låten fikk også mye oppmerksomhet og har i dag streamet over 100 000 ganger. Etter utgivelsen av “Hiah” utvidet veksten og populariteten seg mye for tenåringen, og han har nå signert managementavtale hos Made Management og signert en distribusjonsavtale med Def Jam Recordings for sitt label “Get FAT.”
I 2020 har CCA Jonas utgitt låtene Autobots, Committed, Bubley hvor de to siste er fra en kommende mixtape som slippes til høsten 2020, i tillegg til å gjort features med 8lanco, VVS og SALTI.