Laster Arrangementer

Feriekolonien: Carpool + Fucales

Fucales og Carpool LIVE i Feriekolonien USF på Verftet

Innslipp kl. 19.00.
Konserten starter kl. 20.00.
Utekonsert delvis under tak. Flyttes inn ved dårlig vær.

Billetter på Ticketmaster.no i salg fra lørdag 4. juli.

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert 💚
Vi arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt. For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert denne sommeren. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos Ticketmaster.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vi skal endelig få oppleve levende musikk fra en scene igjen og vi gleder oss. Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg 👍

Om Carpool

Det nærmer seg et halvt år siden car.pools forrige konsert i Bergen. Siden den gang har de rukket å dra på Norgesturné, vinne vestlandssatsinga og slapp nylig sin andre singel Lasertag. Etter en rekke videoer og livestreams får de endelig levere det de kan best igjen- en bombe av en liveopptreden!

«Car.pool plugga i utstyret, sparka i gang festen og serverte ein gloheit konsert utan eit einaste
keisamt sekund. Ungdommeleg energi og speleglede. Modne ferdigheter, og rå teft for å smi
fram über-catchy låtar. Og på toppen ligg Ida Sofie Laland sin ville powerpop-vokal. Delegata
frå dei mange festivalane på 100 Dagar var ikkje i tvil, car.pool er Vestlandssatsinga 2020», sitat fra 100 Dagar.

«Guts og sjarm er skrudd til max, car.pool er ein herleg eksplosjon av 80-tals pop og moderne rock. Best servert live», sitat Øystein Vaage Tysnesfest.

Om Fucales

Fucales sprenger sjangerrammer med sin sinte og svevende trompet, psykedeliske gitar og energiske trommer. Musikken er drømmende og aggressiv som Sonic Youth og My Bloody Valentine, men trekker og paralleller fra jazz og pop. Det unge bandet som vant Eggstockfestivalen 2019 har allerede spilt flerfoldige konserter på den bergenske byscenen og på flere festivaler, blant annet Vill Vill Vest, Borealis, Ferieklubben og “do it together”-festivalen HÁTÍÐNI på Island.
“En energibombe av Godspeed You-trompeter, Sonic Youth-riff og den nerdete og forbannede emo-utstrålingen til Black Midi. … Et av årets uventede høydepunkt.” 
NATT&DAG
“Først og fremst lyder Fucales som seg sjølve. Lydbildet er rått, upolert og energisk. Bandet har ein allestadsnærverande intensitet, og får verkeleg publikum med seg.”
 Bergens Tidende