Laster Arrangementer

Feriekolonien: Birgitta Alida

Birgitta Alida live konsert i Feriekolonien USF på Verftet.

Innslipp kl. 19.00.
Konsertstart kl. 20.00.
Utekonsert, delvis under tak.

Følg med for billettslipp på Ticketmaster.no

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert 💚

Vi arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt. For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert denne sommeren. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos Ticketmaster.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vi skal endelig få oppleve levende musikk fra en scene igjen og vi gleder oss. Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg 👍.

Om Birgitta Alida

I Februar 2020 slapp Birgitta Alida sin EP «Birgitta Alida EP». Dette er en samling av hennes første utgivelser som solo-artist, og rundet av det første kapitlet i historien om Birgitta Alida. I tillegg til de allerede utgitte singlene, finner en to nye låter som setter kronen på dette verket som er like mye nikk til gamle helter som nye. En kan lett høre inspirasjon fra Bach og Debussy til Beach House og Serge Gainsbourg. Selv har hun bakgrunn fra jazzen, og sammen med co-låtskriver Pablo Tellez og produsent Matias Tellez, har de jobbet seg frem til et lydbilde som skiller henne sterkt fra andre artister fra Norge. Låter fra EP’en har vært listet på NRKp13 og spilt hos blant annet BBC6 og andre internasjonale radiostasjoner. “Glory” har vært blant “årets favoritter” hos GorillaVSbear og SUB POP.

Om du ikke har hørt navnet Birgitta Alida før, skal vi ikke arrestere deg av den grunn. Men, du har garantert hørt stemmen hennes fra før – via band som Strange Hellos. Musikken til Birgitta Alida har høstet lovord fra store musikkblogger, blant annet The Line Of Best Fit, NBHAP og Gorilla vs Bear.

I løpet av hennes korte fartstid har hun spilt konserter på blant annet Trondheim Calling, Vill Vill Vest og JAJAJA showcase i London. 2020 vil by på flere smakebiter fra debutalbumet som kommer i 2021.

Stemmegaffel «Popteften hennes er omnipotent. Refrengene hennes klorer seg fast i hjernebarken etter første runde. Alt i alt er det fader ikke et svakt kutt på denne EPen. Som oftest er det en eller to låter man kan styre begeistringen for på en utgivelse. Men ikke på «Birgitta Alida EP». Gitt».

Bergens Tidene «Birgitta Alida er tilbake med enda mer storslått og luftig popmusikk. Hennes femte singel er den nydelige «Past», en utsøkt blanding av 60-talls girl group og psykedelisk rock, 90-talls shoegaze og 80-talls undergrunnspop. Dette smaker av Beach Boys og Julee Cruise, men med en liten, fuzzy dæsj My Bloody Valentine på toppen».