Laster Arrangementer

Feriekolonien: Amalie Holt Kleive

Amalie Holt Kleive LIVE på scenen i Feriekolonien USF på Verftet.

Dørene åpner kl. 19.00
Konserten starter kl. 20.00
Utekonsert delvis under tak. Flyttes inn hvis dårlig vær.

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert
Vi arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt. For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert denne sommeren. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos Ticketmaster.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vi skal endelig få oppleve levende musikk fra en scene igjen og vi gleder oss. Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg

Amalie Holt Kleive
I fjor kom Amalie Holt Kleive ut med debut-EPen «Slippe» via Eget Selskap/Blanca Records, i juni slapp hun singelen «Ser du nå» som har ligget på P3 i hele sommer.

Kleive er for tiden i studio og jobber med debutalbumet.

Denne kvelden stiller hun i duoformat med Vetle Junker (Verdensrommet, Softcore untd.), fantastiske låter og en unik tilstedeværelse

Amalie Holt Kleive er en artist som lager elektronisk dansbar og rørende musikk.
Hun kombinerer spennende vokalmelodier med improvisasjon og harmonikk fra jazzen, med beats fra house og elektronika, og inspireres av tekst fra dikt og visesang.
Sammen blir uttrykket noe helt eget og veldig vakkert