Laster Arrangementer

Feriekolonien: Accormus

Accormus LIVE konsert i Feriekolonien USF på Verftet.

Konserten er gratis.
Alle må opplyse om sine kontaktdetaljer ved inngangen (Covid-19).
Innslipp kl. 19.00.
Konsertstart kl. 20.00.
Utekonsert hvis fint vær – innekonsert hvis dårlig vær.

Om Accormus

Accormus spiller musikk som er en blanding av afrikansk og nordisk musikk, og det blir sikkert musikk fra andre verdensdeler også denne kvelden. Kanskje til og med litt tango. Bandet er relativt nytt men består av erfarne musikere som er veldig aktive i Bergens musikkmiljø. Her møter trekkspillet afrikansk perkusjon, bass og gitar og det skapes et nytt musikalsk landskap. Musikerne er Heine Bugge på trekkspill, Mathias Marstrand på gitar, Thomas Lossius på bass og Hassan El Bouzidi på perkusjon .

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert 💚

Vi arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt.
For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert denne sommeren. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos Ticketmaster.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vi skal endelig få oppleve levende musikk fra en scene igjen og vi gleder oss. Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg 👍.