Laster Arrangementer

Evig Din for Alltid – UTSETTES

Konserten utsettes og ny dato kommer. Alle som har kjøpt billetter får melding på epost om ny dato og eventuell refusjon.

Erkebergenske Evig Din for Alltid gjør comeback på USF Verftet etter fire år.

Dører: 19.00
Konsertstart: 20.00

Evig Din for Alltid består fremdeles av Frank Hammersland (Pogo Pops, Pompel & The Pilts, ex-Popium m flere), Piddi Fjeldstad (Pompel & The Pilts), Petter Folkedal aka  Sergeant Petter (The Thank Yous) og Frode Unneland (Pompel & The Pilts, Savoy, ex- A-Ha +++) og med seg har de også som vanlig  superprodusent Yngve Sætre (Barbie Bones, Tweeterfriendly Music etc) på tangenter.

Bandet slapp fire album på like mange år mellom 2013 og 2016.

Info covid-19 – Vær trygg på konsert:

USF Verftet legger til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitteverntiltak fra myndighetene blir fulgt:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos billettutsteder.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter i god tid før arrangementsstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidlig, slik at det ikke oppstår kø.
– Det er plassert dispensere med håndsprit på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre arrangementsverter kan, hvis nødvendig, henstille om å holde avstand. Vi oppfordrer alle til å følge vertenes anvisninger.
– Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg.