Laster Arrangementer

Erika Nomena + NAADE

Erika Nomena spiller i Sardinen USF lørdag 13. november!

Billetter i salg nå!

Den bergensbaserte nykommeren Erika Nomena har det siste året opparbeidet seg et repertoar med variert stil i form av folketoner, jazz, og pop! Hennes personlig pregende lyrikk og sårbare stemme skaper en intim atmosfære på scenen, som har blitt godt tatt i mot av publikum.

Like bak seg har hun bandet sitt som er med å fylle rommet med ordentlig god stemning! Sommeren 2019 var starten på samarbeidet mellom henne og produsent/medforfatter Sitraka. De har siden tilbrakt lange dager i skrivestudio, og ser frem til å gi ut masse låter fremover!

17-åringen hadde en suksessfull debutkonsert i juni, og er nå veldig klar for å gi en minneverdig konsertopplevelse til publikummet i Sardinen USF. Hun har med seg bandet, en supporting artist og nye låter! Hjertelig velkommen!

NAADE er en ganske fersk artist fra Bergen som eksperimenter med alternativ pop. Musikken tar deg gjennom et glitrende, dramatisk og eventyrlig landskap, fullspekket med dristige formuleringer og elegante fraseringer. Selv om hun bare har fire singler ute på Spotify har hun mer materiale på lur. NAADE holdt sin andre konsert på Vill Vill Vest i år, som høstet gode kritikker av Bergens Tidende. Konserten fikk 5 hjerter, og anmelderen spådde at det garantert kommer mer framover for bergensartisten. Kom på Verftet 13 november for å bli med oppfylle spådommen!