Laster Arrangementer

Eirik Hegdal – Musical Balloon

Bergen Jazzforum presenterer Eirik Hegdals Musical Balloon konset på USF Verftet.

Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00.
Kjøp billetter i forsalg her.

Om Eirik Hegdal

Eirik Hegdal – Musical Balloon Eirik Hegdal har hatt drøye 20 produktive år som musiker og komponist, og mye har vi kunnet oppleve gjennom hans periode som kunstnerisk leder for Trondheim Jazz Orchestra, fire utgivelser med Team Hegdal (Spellemenn i 2015), flere prosjekter med det utforskende klassiske Alpaca Ensemble, samt en rekke andre konstellasjoner.

«Musical Balloon» er Tingingsverket fra Vossa Jazz i 2018, og da det ble urframført smilte et bredt pressekorps fra øre til øre. Musikken er forfriskende, sprudlende og likevel enhetlig; her er perkusiv, fri synkopi, stramme blås med sprang av glede, overraskende melodier og gjennomgående motiver. Jazzmagasinet Downbeat skrev blant annet «..one of the best commissions of recent vintage.» «..a fascinating suite in a micro-big band context, laced with theatricality, moments of swinging bravura and an overall narrative ebb-and-flow.»

På ballongferden har Hegdal med seg et særdeles inspirert lag av toppmusikere: de to svenskene Mattias Ståhl (vibrafon) og Jon Fält (trommer), og landsmennene Thomas Johansson (trompet/ piccolotrompet), Nils-Olav Johansen (gitar/banjo/vokal) og Ole Morten Vågan (kontrabass). Selv trakterer Hegdal klarinett/C Melody saxofon/bassklarinett.

Bergen Jazzforum tar smittevern på alvor, og vi vil selvsagt følge alle retningslinjer og anbefalinger fra myndighetene som er gjeldende på tidspunktet for konserten. Det skal være trygt for alle å besøke våre arrangementer i høst.

Bergen jazzforum presenterer Daniel Herskedal konsert på USF Verftet.

Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00.
Kjøp billetter i forsalg her.

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert 💚

USF Verftet arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt.
For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos billettutsteder.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg 👍.