Laster Arrangementer

Eirik Aas – Ny dato!

Konserten med Eirik Aas er flyttet fra 10. april til 12. juni!

Alle som har kjøpt billetter vil få tilsendt informasjon på sms eller e-post om ny dato og lenke til refusjon via Ticketmaster dersom den nye datoen ikke passer. Flere billetter vil bli lagt ut for salg!

Eirik Aas markerte seg først som rapper i gruppen Hester V75, men slapp i 2020 sitt debutalbum «Med lyset slukket» som soloartist. Albumet mottok strålende tilbakemelding fra både publikum og bransje, og Bergens Tidende trillet terningkast 6.

Det siste året har gått til å skrive platen “Verden eller ingenting”. Mens det forrige albumet var ment for intimkonserter, er dette albumet ment for festivaler og sosiale settinger. Med hooks som fester seg og med store produksjoner, er Eirik Aas klar for å ta steget opp fra å være en lokal bergensrapper til å bli en landskjent artist.

I låtene skildrer han utfordringer rundt det å vokse opp, å etablere seg, måtte bryte med forventninger, og å ha kjæresteproblemer. Eirik Aas kan ikke skryte på seg et liv han ikke har, og vil fortelle derfor heller fortelle om utfordringene i sitt eget. Han trodde lenge det var en svakhet, men er heller en av hans største styrker. Nettopp det å skille seg ut i den norske rap-floraen, og å skrive låter som norsk ungdom kan relatere til.

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert.

USF Verftet arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt. For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert. Vi gjør det slik:

– Servering: Betal med kort, ha bankID klar for autentisering.
– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos billettutsteder.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter i god tid før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg.