Laster Arrangementer

Dylan LeBlanc

Perfect Sounds Forever presenterer konsert med Dylan LeBlanc solo (US) på USF Verftet.

Billetter i salg via Ticketmaster fra 30. september kl. 14.00 (NB! Begrenset antall).

Dylan LeBlanc er tilbake med sitt fjerde album, «Renegade», som kom ut i juni 2019. Den Grammy-vinnende Dave Cobb (Brandi Carlile, Chris Stapleton, Sturgill Simpson, Jason Isbell) hadde ansvaret for produksjonen, de brukte det klassiske Nashville-studioet RCA Studio A.

Dylans backingband The Pollies, som vi ble kjent med de siste turneene, sørget nok en gang for backing, og dynamikken deres fungerte godt med Cobbs måte å jobbe med liveopptak på, noe som gjorde at albumet ble spilt inn på bare ti dager og fanget den intense atmosfæren som de har skapt live de siste årene på en utmerket måte.

LeBlanc, som ble født i Shreveport, LA, men tilbrakte mye av barndommen i Muscle Shoals, AL, har tidligere gitt ut tre album. Inkludert den siste «Cautionary Tale» fra 2016, som inneholdt gjesteopptredener fra Brittany Howard (Alabama Shakes), og ble produsert av John Paul White (The Civil Wars) og Ben Tanner (Alabama Shakes). Musikken ble hyllet av blant andre NPR, som skrev » The third album from the Muscle Shoals singer-songwriter unfolds with the wariness of a social and spiritual outsider who broods his way to graceful defiance,» mens No Depression erklærte: » There’s not a single song that deserves to be skipped on Tale—it’s a near flawless record, cohesive and self-assured.”

Siden debuten i 2010, bortsett fra et brudd mellom albumene to og tre, har LeBlanc turnert nesten kontinuerlig og har delt scenen med blant andre Bruce Springsteen, First Aid Kit, Drive-By Truckers, Lucinda Williams og Alabama Shakes.

Åpne Facebook event.

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert💚
USF Verftet arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt. For gjestene våre blir det litt annerledes å være på arrangement. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos billettutsteder.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter i god tid før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre arrangementsverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg.