Laster Arrangementer

Det Nye Norske Storband & Storband 90

Topp julestemning med storbandjulemusikk fra Det Nye Norske Storband og Storband 90 på USF Verftet.

Det Nye Norske Storband er et ungt, fremadstormende ensemble som helt siden oppstarten tidlig i 2017 har levert musikk av høy kvalitet.

Storbandet består av unge studenter med bakgrunn fra blant annet NTNU, NMH, HMKG og Sund folkehøyskole, og er et knippe fremtredende unge jazzmusikerne i Norge. Musikken som spilles i kveld er arrangert spesielt til bandet eller av bandmedlemmene selv. Gjennom sin energi og musikalitet klarer bandet å dra deg med på et musikalsk eventyr man sjeldent får oppleve.

I Oslo har storbandet spilt på scener som Victoria Nasjonal Jazzscene, Ingensteds, Sentralen og Trikkehallen hvorav samtlige konserter har trukket særdeles godt med publikum og opptil flere av dem har blitt solgt ut.

Storbandet har vært så heldige å få jobbe med mange store navn i norsk jazzsammenheng som Shannon Mowday, Frank Brodahl, Erik Johannessen, Knut Riisnæs, Siril Malmedal Hauge, Magnus Joelson Murphy og Erlend Skomsvoll.

Etter en stor suksess med julekonsert i fjor gjentar storbandet oppskriften i år, men denne gangen også i Bergen. Det vil bli presentert kjente og kjære julelåter i ny drakt. Som publikum vil du bli dratt med inn i den musikalske verden til 18 dyktige musikere. Vi kan garantere masse energi, glede, lekenhet, musikalsk dyktighet og en fin førjulskveld.

Det Nye Norske Storband på Facebook

Info covid-19: Vær trygg på konsert. 
USF Verftet legger til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitteverntiltak fra myndighetene blir fulgt:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd

– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos billettutsteder.

– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.

– Innslipp til konsert starter i god tid før arrangementsstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidlig, slik at det ikke oppstår kø.

– Det er plassert dispensere med håndsprit på hele området. Bruk dem ofte.

– Hold avstand. Våre arrangementsverter kan, hvis nødvendig, henstille om å holde avstand. Vi oppfordrer alle til å følge vertenes anvisninger.

– Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg.