Laster Arrangementer

DeLillos

Ett av Norges beste, viktigste og mest kjærkomne rockeband kommer tilbake til Bergen og USF Verftet!

Lars-Lillo Stenbergs deLillos har holdt det gående siden 1984. Og godt er det. Med en enorm mengde allsangvennlige hits har de vist seg som en av de fremste leverandørene av norsk rock de siste tre tiår. Deres lettere naive tekstunivers akkompagnert av livlige gitarer og Lars-Lillos’ velkjente og særegne vokal, har gjort dette bandet til en kulturskatt i norsk musikk.
Folkefavorittene «Smak av honning», «Neste sommer», «Flink», «Kokken Tor» og «Tøff i pysjamas» vil for alltid stå fjellstøtt både live og i det gode gamle albumformatet. Og disse låtene er kun toppen av det isfjellet som utgjør Stenberg og cos albumkatalog.

deLillos har vunnet hele tre Spellemannspriser i sin karriere og gav i 2014 ut det kritikerroste albumet «Rett og slett livet» som havnet på første plass på VG-listen i tiden etter. I 2015 feiret bandet 30 år som band og spilte alle sine 15 album og 240 utgitte låter live på 10 dager på Popsenteret. I tillegg gav de ut 4 samlealbum og boken «Glemte minner- historien om 230 deLillos-sanger».

Siden sommeren 2016 har bandet utgitt to album, “Peiling på seiling” og “La oss ble fri for all nostalgi”. Begge utgivelser har mottatt strålende kritikker og singler fra begge albumene har blitt A-listet på P1. deLillos er et band som fortsatt holder koken, med andre ord. Vi gleder oss til konsert!