Laster Arrangementer

De Musikalske Dvergene – Ny dato!

Den planlagte konserten med De Musikalske Dvergene på USF Verftet er flyttet fra 30. januar 2021 via 20. februar 2021 til 20. mars 2021. Kjøpte billetter benyttes til ny dato.

Kjøpte billetter gjelder til ny konsert. Mer info her >>
For eventuell refusjon, se informasjon på Ticketmaster.

Vi har økt publikumskapasiteten på USF Verftet. Det betyr at vi har lagt ut 50 ekstra billetter til konserten med De Musikalske Dvergene. Billetter i salg nå!

De Musikalske Dvergene er ofte omtalt som det mest Bergenske av alle Bergensband. De dukket opp i bølgen av norske ”Ny Veiv- band” på tampen av 1970-tallet og fikk tidlig rykte som et omgjengelig og jordnært kultband som trives i tett og direkte kontakt med publikum.

Obs: Smitteverntiltak gjelder.

Info covid-19.
Vær trygg på konsert!
USF Verftet legger til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitteverntiltak fra myndighetene blir fulgt:

– Det er spiseplikt for alle som ønsker å nyte alkohol under konserten. Mat og drikke kan kun bestilles gjennom ORDR. Sørg derfor for at Vipps er i orden før du kommer på konsert.
– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos billettutsteder.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter i god tid før arrangementsstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidlig, slik at det ikke oppstår kø.
– Det er plassert dispensere med håndsprit på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre arrangementsverter kan, hvis nødvendig, henstille om å holde avstand. Vi oppfordrer alle til å følge vertenes anvisninger.
– Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg